WASTE NO WASTE

 …ili NIJE ZA BACITI

Smanjenje količine kućnog otpada recikliranjem i podizanje svijesti o važnosti reciklaže, informiranje i edukacija građana o značaju zaštite okoliša kroz radionice za najmlađe, infopultove, te brojne infomativne i edukativne materijale – sve je to samo dio ciljeva i alata projekta WASTE NO WASTE.

Ovim projektom želimo podsjetiti na našu zajedničku odgovornost prema okolišu i značaju vlastitog opredjeljenja za prijateljstvo s prirodom. Oko projektnih ciljeva okupilo se 8 projektnih partnera iz Hrvatske i Italije, predvođenih VG Poduzetničkim centrom kao voditeljem projekta.

Premda je projekt WASTE NO WASTE službeno završen 30.11.2009. godine istekom sufinanciranja projekta od strane EU, partneri u projektu će nastaviti oblikovati nove inicijative i projekte u cilju smanjenja količine proizvodenog otpada i gospodarenja otpadom, odnosno zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Nadamo se da ćete prepoznati našu inicijativu i pridružiti nam se Vašim osobnim angažmanom u odvojenom sakupljanju preradivog otpada: uvedite dijetu za Vašu kućansku kantu za smeće. Odvajate otpad, reciklirajte, zaštitite okoliš!

 

   Uži projektni tim – kontakti:

  •    Voditelj projekta: Mirela Schreiber
  •    Izvršni asistent: Ana Radman
  •    Projektni suradnik i koordinator odnosa s javnošću: Tomislav Pavlečić
  •    Projektni koordinator za Grad Veliku Goricu: Marko Ružić
  •    Projektni koordinator za VG Čistoću: Ivan Peršin
  •    Projektni koordinator za Sisačko-moslavačku županiju: Miljenko Ugarković

    

…logotip projekta