Mirjana Brlečić je magistra farmacije koja je imala svoj san i ostvarila ga je. Sva svoja znanja i iskustvo upotrijebila je da bi osnovala svoju kozmetičku tvrtku Nikel, a proizvodi koje tržište već jako dobro poznaje, ne prestaju dobivati svjetske nagrade i osvajati strana tržišta. Iako je lijepo dobiti i nagradu, čak i same nominacije, odnosno uži izbori za pojedina priznanja su velika stvar i govore da je riječ o iznimnim proizvodima. Nikel je do sada osvojio više od četrdeset nagrada za kvalitetu i inovativnost na svjetskim sajmovima i kongresima, što služi kao motivacija da se i dalje nastavi s filozofijom koja, među inim, podrazumijeva odgovornost prema prirodi i klijentima te besprijekornu kvalitetu.

Poduzetnica i magistra Brlečić itekako je bila svjesna da brojni ljudi pate od alergija koje mogu izazvati kemijski sastavi vrhunskih proizvoda, i upravo to ju je potaknulo da pronađe nove formule za svoje proizvode koji neće sadržavati konzervanse, aditive i razne druge dodatke koji mogu izazvati burne kožne reakcije.

Samo prirodni sastojci

Nikel koristi 100% prirodne sastojke, a to je itekako vidljivo u kvaliteti proizvoda, te je nagrađeno vjernošću kupaca. Kada netko jednom isproba Nikel, teško će se, osim možda u nuždi, okrenuti nekom drugom proizvođaču. Nikel kozmetika se brine za sve tipove kože, a sadrži proizvode za cijelo tijelo poput pilinga, sredstava koja pomažu u borbi protiv strija i celulita. Tu su i brojni preparati za njegu lica, ulja i kreme namijenjeni suhoj, masnoj, normalnoj i problematičnoj koži, a za bolje rezultate preporučuje se kombinacija više proizvoda. U danima u kojima je koža više izložena štetnom djelovanju sunca, tu je cijela kolekcija proizvoda koja štiti kožu od UV zračenja, a posebno su popularna ulja za sunčanje i ono koje njeguje kožu poslije sunčanja. Ljekovita svojstva mrkve i nevena tu najviše dolaze do izražaja, umiruju kožu i regeneriraju ju, a konzervansa, kao i u drugim proizvodima, nema niti u tragovima.